Ara
Close this search box.

Özel MOSTEM’liler Şiirlere Hayat Verdi.

Özel MOSTEM’liler Şiirlere Hayat Verdi.

Özel MOSTEM’liler Şiirlere Hayat Verdi.

Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri şiirlere hayat verdi.

Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Türk edebiyatına büyük katkıları olmuş şairlerin eserlerine hayat verdiler. Özel MOSTEM konferans salonunda gerçekleştirilen “Şiir Dinletisi”nde izleyenler duygulu anlar yaşadılar.

Şiir dinletisine, Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Yüksel, Manisa Yunus Emre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Bulan, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanlık Danışmanı Nihat Akyol, Özel MOSTEM Lisesi Genel Müdürü Saadettin Dumlu, Okul Müdürü Mehmet Yiğitkanlı, Manisa OSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Serpil Şekerci, kreş öğretmenleri, Manisa OSB personeli, Okul Aile Birliği üyeleri, MOSTEM öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velileri katıldılar.

Birbirinden güzel şiirleri seslendiren MOSTEM öğrencileri, dinletiye gelen davetlilere çok güzel ve duygulu anlar yaşattılar. İki bölüm halinde gerçekleşen Şiir Dinletisinin ilk bölümünde, Yunus Emre’den Mevlana’ya, Aşık Veysel’den Orhan Veli’ye, Necip Fazıl’a kadar birçok şairin şiirleri öğrencilerin sesinden hayat buldu. Dinletinin ardından sahnelenen semazen ve halk oyunları gösterileri de büyük beğeni topladı. Şiir dinletisinin sonunda Manisa OSB Kreşi öğrencileri de okudukları şiirle geceye renk kattılar.